Bemutatkozás


A hazai divattervezés palettáján 2001-ben jelent meg az Envy Fashion ruhamárka. A két divatőrült fiatal, Horgány Eszter és Gunyhó Gábor által alapított márka az elmúlt évek alatt hatalmas fejlődésen ment keresztül.

Magyarország egyik leginnovatívabb márkájaként az Envy Fashion számára a legfontosabb, hogy a mai magyar nők fogyasztói igényeit minél pontosabban felmérjük, illetve, hogy minél szélesebb vevőkört tudjunk kiszolgálni. Stabil, sikeres, megbízható vállalat vagyunk, mely képes gyorsan reagálni a piaci környezet változásaira. Folyamatos fejlődésre, és újításokra törekszünk, ugyanakkor a bevált modelljeinket igyekszünk újra és újra elhozni a vásárlóink számára. A 21. század vásárlójának a trendkövetés prioritás, ezért cégünk folyamatos piackutatással, hetente megújuló komplex kollekcióval, valódi integrált kampányokkal és minőségi anyagválasztással igyekszünk egyre jobban kielégíteni a vásárlói igényeket.
Az inspiráció mozgatórugója a nagyvárosi nő. Kollekcióinkban a business woman, a javarészt casual outfit-et viselő, örökké rohanó városi nő, és a vagány, szexi fazonokat is kedvelő díva is megtalálja a szívéhez közel álló darabokat, mivel szabásvonalaink kidolgozása időről-időre újradefiniálja magát. Csak kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk és odafigyelünk arra, hogy anyagpárosításaink sokszínűek és változatosak legyenek. Ruháink egyedisége éppen ezekből a rafinált szabásvonalakból és egymással harmonizáló színösszeállításokból ered: darabjainkat az aktuális trendeket követve finom csipkékkel és virágmintákkal bolondítjuk meg. Ezzel teszünk róla, hogy vásárlóink maguk is a divat részeseivé válhassanak. Hiszünk abban, hogy kiemelkedően minőségi anyagainkkal még a fanatikus divatrajongóknak is meglepetést okozunk. . A fogyasztói lojalitás növelése a cél.
Nálunk olyan értékesítési és marketingcsapat áll a háttérben, melynek tagjai magas szakmai felkészültséggel és rendkívüli kitartással rendelkeznek, és ennek köszönhetően számos sikereket tudunk felmutatni. Jelenleg több, mint 60 fő dolgozik a cégünknél, folyamatosan bővülő csapatunk tapasztalt és lelkes szakemberekből áll. Talán éppen ezért üzleteink száma exponenciálisan nő: ma már hat saját üzlettel, és számos viszonteladó partnerrel rendelkezünk a nagykereskedésünk mellett.

Az elmúlt években a márka rajongóinak népes táborához ismert és elismert emberek, modellek, fotósok, közéleti figurák és neves stylistok is csatlakoztak. Az Envy Fashion népszerűsége töretlen maradt, diadal-menetelének titka, hogy képes a folyamatos megújulásra és nem téveszti szem elől a fiatalabb generációt sem. Nekünk alkot. Valódi nőknek.

Shipping
Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás 50.000 Ft felett

Money Back
Visszafizetési garancia

14 napon belül

Support
Ügyfélszolgálat

hívható 8-17 óra között

Payment
Biztonságos fizetés

SSL biztonság

Az akció időtartama: a készlet erejéig érvényes.